Сезонът на Рака - ето какво ви очаква

Прогноза за периода

2024-06-21 18:00:00
Сезонът на Рака - ето какво ви очаква
Снимка: iStock/sutthirat sutthisumdang

Сезонът на Рака почти е тук! Той започва на 22-и юни и ще продължи до 22-и юли. С него официално започва и лятото. Сега е време да релаксираме, да презаредим батериите, да се поглезим. Връзките и романтиката са на фокус, прекарваме повече време с любимите хора, емоциите ни владеят. Водните зодии Риби, Скорпион и Рак сега цъфтят и имат много късмет. А кардиналните знаци Овен, Везни и Козирог може да са малко кисели в началото на периода. Ето какво да очаква всяка зодия, според американския "Cosmopolitan".

 


Овен

 

Тези зодии стават по-интровертни през периода. Овните принципно мразят да седят на едно място за дълго време, но точно това ще правят сега, имат нужда от почивка. Нека релаксират, да анализират какво имат и какви са отношенията им с околните, да презаредят батериите. Така ще са готови за сезона на Лъва, в който ще се отдадат на партита и излизания. Сега са емоционални, отдават се на вътрешния си свят. Нека са търпеливи, сега гневът няма да им помогне, а ще създаде повече проблеми.

 

Телец

 

Стават много нежни и любвеобилни в сезона на Рака. Като земни знаци, те не са свикнали да се отдават на чувствата често, но сега правят това по-лесно. Няма да им е проблем да са открити, да изразяват емоциите си, да говорят за чувствата си. Ако искат да споделят за някое свое виждане, за свое мнение, сега лесно и без колебание започват разговори. А и по-лесно приемат мислите, идеите и чувствата на другите. През периода ще научат много неща за себе си и ще разберат как се чувстват хората около тях.

 

Близнаци

 

Техният сезон приключи и сега е времето да станат сериозни. Прекараха последните седмици, като се запознаваха с нови хора, купонясваха, посещаваха нови места и опитваха нови неща. Сега са окуражени да седнат и да помислят кои от тези неща си заслужават и трябва да останат в живота им. Да помислят кои хора и преживявания са наистина ценни за тях и как могат да ги поканят да останат в живота им. Отдаването може да се струва страшно на Близнаците, но да помислят какви невероятни неща могат да изпитат, ако запазят някои от тези хора и преживявания в живота си. Работата също е на фокус, ще са по-заети.

 

Рак

 

Техният сезон е и те са звездите сега. Раците цъфтят и имат контрол над нещата. Да помислят какво наистина им харесва, кое е тяхната страст. Ако са обвързани, сега може да направят връзката по-силна и здрава. Други пък може да започнат да се представят страхотно на работа и да получат повишение. Нека дадат най-доброто от себе си. Някои Раци пък се отдават на интерес, хоби, занаят и стават истински майстори. Нека осъзнаят какво искат от живота и да започнат да работят за него.

 

Лъв

 

Лъвовете сега искат уединение и ще остават сами често през периода. Сега няма да създават нови връзки, контакти и едва ли ще се натъкнат на професионални възможности. Сега е време да спрат, да си починат, да релаксират и да анализират пътя си до момента. Има хора и неща, които нямат място в живота им вече и това става доста ясно. Нека премахнат токсичните хора и проектите, които не им носят нищо значимо. Може да е тежко, но трябва да свалят багажа от плещите си преди да дойде техния сезон.

 

Дева

 

Напълно се отдават на ролята си на майка в приятелската компания. Прекарват много време с дружките, ще е весело и прекрасно за Девите. Ако се запознават с нови хора, трябва да са много мили с тях, тъй като сега може да създадат приятелства с висшестоящи хора. Тези контакти и връзки ще са им много полезни. Графикът им е пълен, постоянно ще излизат и ще се виждат с някого, заети са. Но почти винаги са с приятели, така че се наслаждават на всичко, което вършат сега.

 

Везни

 

Всички погледи са вперени в тях. През сезона на Рака повечето хора стават по-тихи и пасивни, но Везните трябва да използват периода, за да излязат от черупката си и да покажат себе си. Имат задачи, работа и проекти, в които не са напълно инвестирани - сега е време да променят това и да завършат проектите. Нека дадат най-доброто от себе си и ще постигнат страхотни резултати. Ако се справят добре, това ще бъде забелязано. Може да получат повишение, бонус, признания, похвали.

 

Скорпион

 

Приличат си с Раците, така че се чувстват добре в техния сезон. Периодът е време за приключения, новости, изследване на света. Сега е чудесен момент да пътуват и да отидат на ваканция. Като се срещат с нови хора и преживяват нови неща, Скорпионите научават много неща, получават нова перспектива, разширяват хоризонтите си, придобиват нови виждания. Стават по-мъдри.

 

Стрелец

 

Сезонът на Рака ги кара да се потопят в чувствата си. Ценят независимостта си повече от всичко, но сега се сблъскват с реалността. И тя е, че дълбоките връзки и отношенията с другите доста влияят на живота им.  Сега се фокусират върху наистина важни теми - за пари, връзки, перфектното време за правене на нещо определено, трансформациите и т.н. Осъзнават, че не са толкова независими, колкото си мислят. Нека помислят как тези важни неща, като финансите, връзките, може позитивно да им повлияят. Например, да започнат да спестяват пари, да се сближат с партньора, да се отдадат на емоции и чувства. Трябва да анализират много неща.

 

Козирог

 

На фокус при тях сега ще са връзките. Сезонът на Рака ги кара да искат да са обвързани, да се гушкат с партньора на дивана и да се отдадат на време с любимите хора. Прекарват много време с най-добрия приятел, с гаджето, с колегите и т.н. Нека помислят как всички тези връзки ги карат да се чувстват. И как могат да ги направят по-добри, да премахнат негативното от тях. Време е да започнат нови партньорства и да направят съществуващите отношения по-стабилни. Да не остават сами дълго.

 

Водолей

 

През сезона на Раците трябва да се отдадат на грижа за себе си. Нездравословните навици, лошите избори сега стават голям проблем и Водолеите осъзнават, че може животът им да е много по-продуктивен. Нека спрат да пушат, да подредят около себе си, да се откажат от вредните навици, да си създадат рутина. Сега не трябва да са мързеливи, нека изчистят вкъщи и да спрат да закъсняват. Здравословните навици, които си създадат сега, ще останат с тях дълго време.

 

Риби

 

През периода Рибите стават по-емоционални. Тези зодии ще имат доста късмет. На фокус сега са романтиката, сексът, забавленията. Сега може да намерят любовта, да изживеят страстни моменти в спалнята, да се радват на вълнуващи мигове с близките, на приключения и забавления. Тези водни зодии стават по-креативни- Ще намерят любовта и ще измислят как дълго да я задържат в живота си.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 3 месеца

ne znam kakvo 6te e . jivotut e 6aren


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия